Promosi HOREKA Nutrifres Dengan Syarikat Beveco

 • Jom Naik Taraf Gerai Minuman Anda…

  Hubungi Kita Untuk Dapatkan Pinjaman

  Dispenser  Jus PERCUMA

 1. 1

 

 

 

JUS MINUMAN NUTRIFRES MALAYSIA | PROJEK HORECA DENGAN BEVECO

Kami Menawarkan Peminjaman Percuma Dispenser Jus Ala Hotel Secara Percuma Dengan Pembelian Jus Pati Gred Premium Nutrifres. Unit Terhad.

 • Projek HORECA: Pengenalan

  Jus Pati Nutrifres adalah antara jenama utama di pasaran Malaysia. Pengeluaran Nutrifres menepati piawaian yang ketat yang ditetapkan. Sijil dan pengiktirafan yang diperolehi oleh kilang Nutrifres tertera di bawah.

  Jus pati Nutrifres telah berjaya dieksport ke pasaran antarabangsa. Antara negara yang menimport adalah Hong Kong, Maldives, Negara Timur Tengah, China, Amerika and Negara Asia Tenggara.

  Selain jenama Nutrifres, kilang juga mengeluarkan minuman jenama Nutrigold dan Afdal.

  Nutrifres Fruit Concentrate Halal Certification
  Halal Certification
  Nutrifres Fruit Concentrate US FDA Certification
  US FDA Certification
  Nutrifres Fruit Concentrate ISO Certification
  ISO 22000:2005
  Nutrifres Fruit Concentrate HACCP Certification
  HACCP
  Nutrifres Fruit Concentrate MESTI Certification
  MESTI

   

   

   

   

   

   

   

   

 1. 1

 

 

 

 • Jus Pati Gred Premium Nutrifres

  Pada tahun 2017, kami mengeluarkan Jus Pati Gred Premium dengan pembotolan yang lebih besar iaitu 1.85kg. Pada pemulaan, 8 jenis perisa boleh didapati iaitu strawberi, laici, kiwi, mangga, ros, durian belanda, anggur and limau asam boi.

  Ia adalah lebih sesuai untuk penggunaan di hotel, cafe, restoran, kantin dan juga warung-warung. Seperti yang dimaklumkan, pihak kami menawarkan peminjanan jus dispenser secara percuma dan tanpa memerlukan cagaran. Walaupun begitu, kami hanya mempunyai stok dispenser yang terhad.

  Nutrifres Juice Concentrate
  Jus Pati Greg Premium Nutrifres 1.85kg

   

  Harga Borong

  Pihak kami, Beveco berkerjasama dengann kilang dalam projek HOREKA ini. Oleh sebab yang demikian, jus pati premium ini akan dijual dengan harga dari kilang. Setiap perisa gred premium (1850g) dijual dengan harga RM15.00 sahaja setiap botol (termasuk GST). Setiap carton mempunyai 8 botol dan bernilai RM120.00 sahaja. Harga runcit adalah RM18.00.

   

 1. 1

 • Peminjaman Dispenser Jus Percuma

  Gerai Pasar Pagi dan Malam:

  Demi meluaskan lagi pengenalan jenama, kami menawarkan SATU dispenser (bernilai: RM280.00 each) dengan pembelian satu carton jus pati gred premium Nutrifres.

  Ini hanya untuk pembelian pertama dan maksimum 4 dispenser boleh diperuntukan untuk setiap gerai.

  Saluran HOREKA yang lain:

  Kami menawarkan SATU dispenser (bernilai: RM280.00 each) dengan pembelian satu carton jus pati gred premium Nutrifres. Kami juga meminjamkan DUA tub ais yang dicipta khas. Tub ais boleh mengekalakan kedinginan minuman tanpa memerlukan ais atau elektrik untuk beberapa jam.

  Pembelian minima 2 carton jus pati adalah diperlukan untuk terus menikmati kemudahan peminjaman dispenser jus dan tub ais.

   

 1. 1

 

 

 

Objective icon

OBJEKTIF

Pelancaran produk di saluran cafe hotel, perkhidmatan katering, perniaga-perniaga kecil (warung, kedai mamak atau kafe), kantin, gerai pasar pagi / pasar malam, dan lain-lain demi mewujudkan peluang perniagaan kepada lebih ramai pemilik pelaburan yang kecil untuk menjalankan perniagaan mereka sendiri.

 

Vision icon

VISI

Kejayaan datang dari kecekalan dan kerja berpasukan.

Mission icon

MISI

Mewujudkan kesedaran jenama yang lebih luas melalui aktiviti jualan seperti penawaran harga jualan menarik dengan dispenser percuma diberikan supaya mudah untuk pelanggan menjalankan perniagaan mereka sendiri dengan kos pelaburan kecil.
Menyediakan sampel percuma untuk pemilik perniagaan atau pihak yang berminat untuk mencuba produk kami.
Menawarkan insentif jualan atau skim komisen kepada agent jualan kami jika produk berjaya disenaraikan ke dalam saluran yang di nyatakan.

 

Dengan Penggunaan Dispenser Jus, Ia Mengatasi Masalah Keseragaman

Hubungi Kita Segera Untuk Mengetahui Bagaimana Anda Boleh Mendapat Keuntungan Dengan Program Kami

 

Guna Kotak Mesej Dibawah