Kami Pembekal Jus Pati Nutrifres Mempunyai Jawatan Kosong Untuk:-

Eksekutif Jualan (Sales Executive): Mempromosi jus pati Nutrifres kepada gerai makanan

Jurujual Minuman Jus Pati Nutrifres Kepada Peniaga Tetap & Baru | Sepenuh Masa

Pengenalan: Syarikat

Syarikat kami adalah pengeluar dan pengedar minuman jus pati Nutrifres. Produk kami sudah ada di pasaran sekurang-kurangnya 10 tahun. Produk kami mempuyai sijil halal, ISO, HACCP dan pengiktarafan Matrade.

Pada tahun 2017, kami ada projek baru yang memerlukan khidmat jurujual. Projeck baru ini dinamakan PROJEK HOREKA. HOREKA yang diambil dari 2 huruf pertama dari perkataan HOTEL, RESTAURANT, KANTIN. Fokus utama projeck ini adalah gerai-gerai makanan dan gerai tepi jalan, pengusaha pasar pagi dan pasar malam.

Tugas utama EKSEKUTIF JUALAN ialah mencari dan menjual produk kita kepada pihak pengusaha makanan dan minuman. Kami menyediakan dispenser jus dan menjual pati jus dengan harga borong. Matlamat kami ialah pengusaha dapat menaiktaraf gerai minuman mereka tanpa perlu mengeluarkan modal untuk membeli dispenser jus.

Kemasukan bulan Februari 2017

Kami mencari 4 orang anak muda yg gigih dan tabah menghadapi cabaran;

  • Perempuan berumur 25-35 Tahun
  • Di kawasan Petaling Jaya diutamakan
  • Mempunyai kenderaan dan lesen yang sah
  • Tak takut untuk berjumpa dan berbincang dengan pengusaha gerai/kedai makanan dan minuman
  • Graduan baru (Fresh graduate) digalakkan memohon

Skop Kerja

  • Menjual jus minuman kepada peniaga seperti penjaja, peniaga kedai makanan, kedai nasi kandar, warung dan lain-lain.
  • (Projek ini sangat menarik. Kami membekalkan dan meminjam jus dispenser ala jenis hotel secara PERCUMA kepada peniaga yang sesuai.)

Jurujual akan diberikan kawasan eksklusif dan sokongan padu seperti menjual dengan harga borong, memberi dispenser jus untuk dipakai secara PERCUMA dan lain-lain.

Jika berminat boleh datang temuduga. Sila WHATAPPS "Temuduga Jurujual" pada 016-217 2962 (Mr.Chin) atau 016-213 2962 (Cik Ina) atau isikan maklumat pada borang diatas.

Ada Gaji+Allowance+Komisen ~3K
Insentif melancong

Eksekutif jualan jus pati nutrifres